- Ariel Telecom

Отиване към съдържанието

Главно меню:

Информация

Кратка история и информация за Нас

      Ариел Телеком ЕООД е част от групата „Ариел” един от най-старите холдинги в областа на телекомуникациите в Североизточна България. Създадена преди повече от 20 години „Ариел ТВ” ЕАД се превърна в просперираща холдингова компания, която обединява над 10 дъщерни и асоциирани дружества, осъществяващи дейност в областа на Телекомуникациите.
     Дейността започва през 1992 год.  с проектиране и изграждане

на главни станции и кабелни мрежи на различни обекти – Дипломатическият корпус в гр. София, хотели и други.
      През 1995 год. Започва изграждане на кабелно далекосъобщителна мрежа в гр. Варна, а през следващите години изграждане на кабелни мрежи и в гр. Нови пазар, гр. Дългопол, гр. Долни чифлик, гр. Вълчи дол, гр. Каолиново и още 24 населени места.

Защо да изберете Ариел Телеком

  Ние сме млад, компетентен и динамичен колектив от професионалисти и предлагаме качествени услуги в сферата на телекомуникациите, стремейки се да даваме реална и достъпна цена за всички наши услуги.
  Освен професионално отношение, качествени услуги и коректност винаги се стараем да създадем приятелски отношения с клиентите ни. Това помага и на нас и на клиентите ни. Винаги се опитваме да дадем повече от обещаното и да презадоволим очакванията към нас. Търсим дългосрочни бизнес взаимоотношения, базирани на доверие и коректност.


Как програмите стигат до ВасАнтенен комплекс
Приемаме сигнали от  27 спътника с професионални антени на марките

Kathrein, Paraclipse и Gibertini


Приемна част

Приемници от най-ново поколвние за приемане на 3D, HD и SD на най-реномираните марки в света Harmonic, Cisco и Blankom с възможност за приемане на над 760 цифрови телевизионни програми.

Мултиплексиране

Модулиране

HFC Мрежа

 
 
Назад към съдържанието | Назад към главното меню